Ekspertise siden 1982

Celltech er blandt de førende leverandører af batteri-, akkumulator- og strømløsninger i Danmark. Vi har været i branchen siden 1982. Vores dygtige medarbejdere er meget erfarne og besidder alsidige kompetencer til at håndtere de krav, vores kunder måtte have. 

Vi er specialiseret i at designe og implementere batteriløsninger. Vores omfattende produktprogram dækker batterier alt fra knapcelle batterier og batteripakker til store industrielle batterier samt løsninger til bl.a. power-systemer til industrielt brug.

Celltech har udviklet et stort netværk af samarbejdspartnere over flere år. Vores partnere repræsenterer toppen af teknisk ekspertise med hensyn til produktion og produkter inden for deres respektive sektorer. 

Vores netværk af partnere giver os mulighed for at producere kvalitets og konkurrencedygtige produkter, omfattende løsninger, der giver merværdi for vores kunder samtidig med at deres behov dækkes.

Sammen med vores søsterselskaber, er vi i stand til at garantere et omfattende produkt og service netværk i hele Norden. 

Vores vigtigste markedsområder omfatter de nordiske lande. Vi er at finde i Værløse og i Aarhus. 

Vi synes, at det er vigtigt at etablere faste samt langsigtede relationer med både vores kunder og vores leverandører. Vi mener, at disse principper hjælper os og vores kunder med at opnå optimale resultater.